//ANIS SYAFINA
Bonjour!

Hello I'm Anis :) love to eating, blogging, and sleeping xD
Hates anons, haters, and copypasters!

Click This !~

Story About


Message


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited By AinRahim
Friday, 9 December 2011 | 09:14 | 0 panda
Rafidah Asiri 


Rafidah binti Asiri 

Okayy , now nak cerita pasal biyy kesyangan aku :') Hmm , sayang dye dohh . Kau lah bestie aku paling baik and jiran yang terbaik bagi akuu ;D
Biyyy , bile kau nak balik sini ? Hmm , boring dohh aku duduk sorang-2 dekat sini :'/ Sedihh dohh , aku nak pindah kau pun nak pindah . Haiihh , malang nyaa nasib kita kann ? Btw kan , aku tak kan lupe kan kau sampai bile-2 pun . Aku harap kite berjumpe lagii . Semoga kau bahagia stay sana . Kalau dah sampai sini Roger-2 lah akuu . Aku rindu sesangat dekat suare kauu . 
Kitee banyak kenangan kann ? Baju same , rantai same , seluar sama , gelang same , and macam-2 lagi lah same :'D Hmm , btw kan biyy , ramai orang tanye pasal kau , and rindu nak jumpe kauu . Balik lahh cepat biyy . Aku rindu kau dohh . Sedihh aku sorang dekat sini . Btw lagu ni khas untuk kau biyy :') I love you , you love me . We're are happy family with a great big hug and kiss from me to you . Wont you say you love me to :) Aku akan rindu suara itik kau tau , perangai yang suke menjerit-2 sorang-2 tuu , yang selalu kena buli dengan aku tu . Hahhahaha :D Kau lah teman terbaik yang pernah aku ada ^_^ 
K lahh biyy , sampai sini story akuu pasal kau kbyee biyy . ILOVEYOUSOMUCH :*

It's simpe from me to youu biyy :* And i hope kau tak lupekan aku sampai bile-2
Sayang engkau buat selama-lamanyaa 
Rafidah Asiri & Anis Syafina :) 
*Ikhlas Dari Doremon :D


Older Post | Newer Post