//ANIS SYAFINA
Bonjour!

Hello I'm Anis :) love to eating, blogging, and sleeping xD
Hates anons, haters, and copypasters!

Click This !~

Story About


Message


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Edited By AinRahim
Friday, 30 December 2011 | 02:09 | 0 panda

Yang atas tu kembar kesayangan aku NURHANIS SYAMIMI :*
Yang bawah tu pulak kawan kesayangan aku NINI ELMO :*

Okayy noww aku nak cerita pasal diorang berdua ni . Aku sayang due-2 giler bai lahh . Heheheheh :D Aku nak cerita pasal budak ni dulu NURHANIS SYAMIMI .

 Nurhanis Syamimi bt. Mohd Saufi : Sayangg , aku sayang giler-2 dekat kau dohh . Rase macam tak nak lepaskan kau jeee . Hmm :'/ Aku tak nak pergii . Tapi ape nak dibuatkan tak de rezeki . Aku harap aku dapat jumpe kau balik nanti :'( 
Kitorang ni banyak persamaan , muke nak dekat-2 same . Hahaha :D Story pasal family pun nak dekat same . Pendek same jugak . Cuma perbezaan antara aku dengan dyee , dye kurus aku gemok . Dye putih aku gelap . Rambut dye panjang rambut aku pendek . Heheheheh :D Kitorang start pernak jumpe dekat rooftop , entah macam mane aku boleh kenal dyee . Hewhew . Kitorang start tegur time tu dalam tamdas pavi . Siap-2 berpeluk-pelukkan lagi tuuu . Hee :D Lepas tu , dye ajak aku pergi pakcik semuar orang dekat situu . Tapi aku tak kenal sangat membe-2 lain time tuuu . Time dalam pakcik full sangat dengan member-2 yang lainn . Lagipun time tuu aku tengah panas . Aku pun blaaaaaaaaaaa . And lame-2 kelamaan lepas tuu , aku mule rapat dengan dyeee . Sehari tak jumpe tak bolehh . Aku rase macam nak mati jeee . Hahaha , cehh tipu sebenarnyaaa :'D Heheehehe :D Okay lahh sampai sini je cerita aku pasal dyeee . Btw , aku merepek dekat atas tuu , hope korang faham lahh . Hee :D

And now , aku nak cerita pasal NINI ELMO .

Nik Annur Izwani bt . Nik M. Zamzuri : Biyyyyyyyyyy , aku sayangg kauu giler-2 dohhh . Rase tak nak lepas kan kau je . Tapi terpaksaa . Aku pun harap dapat jumpe kau balik nanti . Hmm :'(
Okayy sayang aku ni mule-2 aku meet dye dekat kl sentral . Time tu shamemey yang bawak aku jumpe dyeee . Aku ingat kan dye sombongg , last-2 sumpah sportinggg . Dye ni baik gilerr dengan akuu :') Aku selalu suruh dye belanja akuu . Jahat kan akuu . Hehehe :D Aku gurau jee dengan dyee . Bile aku hang je aku mesti carik dyee . Dye ni lawa and tinggi dari akuu :'D Sumpah dye baik dohhh :') Akuu sayang dyee giler ... Aku anggap dye ni macam kakak aku . Hehehehehehe :D Thanks sebab kau baik sangat-2 dengan akuu :') Aku sayangg kau giler-2 babi . Heee :D Okayy lah ni lah cerita aku pasal dye ni . Hope korang faham :'D

It's simple from me to you :D
*Ikhlas Dari Doremon :D 
#Anis Syafina :)


Older Post